Interieur workshops Breda

Bij ons boek je creatieve workshops in Breda

Ben jij op zoek naar een super origineel en persoonlijk item voor in huis? Wil je graag persoonlijkheid aan je interieur toevoegen maar weet je niet hoe? Meld je dan aan voor een van onze creatieve workshops in Breda. We hebben er diverse, waarbij je aan de slag gaat met het maken van je eigen items. Onze workshops worden gegeven door onze interieurstyliste, die alles weet van de laatste trends. Ze heeft veel ervaring met het geven van stylingadvies (we geven ook interieuradvies in Breda) en is dus de aangewezen persoon voor het geven van onze creatieve workshops in Breda. Als je wilt weten welke workshops we op dit moment allemaal aanbieden en hoe je je daarvoor inschrijft kun je het beste even contact met ons opnemen. We vertellen je dan graag welke workshops we geven.

Neem contact op 

 

 

Creatieve workshops in Breda voor groepen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in Breda om samen met anderen te doen, bijvoorbeeld met vriendinnen, zussen of andere familie? Dan zijn onze creatieve workshops in Breda natuurlijk bij uitstek geschikt. Samen ga je aan de slag met diverse, creatieve technieken om je eigen item(s) te maken voor in huis. Liever een sierraad maken? Dat kan ook! Onze workshops zijn op diverse tijden van de dag in te plannen, daar zijn we heel flexibel in, en uiteraard serveren we koffie, thee en wat lekkers. Ons aanbod creatieve workshops in Breda verandert nogal eens, dus neem vooral contact met ons op als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden.

Collections

 

Woonwinkel in Breda met de nieuwste trends

Onze creatieve workshops in Breda worden gegeven in onze mooie woonwinkel aan de Teteringsedijk 138B. Door ons ruime assortiment trendy wooncadeaus en accessoires wordt je vanzelf geïnspireerd tot het maken van de mooiste items voor je huis. In onze winkel streven we te allen tijden naar een super hip doch tijdloos assortiment, en daarom houden we nauwgezet de laatste trends in de gaten. Met onze ruime ervaring met het geven van interieuradvies weten we bovendien precies hoe je al die items kunt combineren. Vind je het lastig om je huis op een gezellige en passende manier in te richten? Dan kun je ons dus ook inschakelen voor een interieuradvies op maat.

Neem contact op