Interieuradvies Breda

Heb je een passend interieuradvies in Breda nodig?

Als je net een nieuwe woning hebt gekocht of je wilt je huidige inrichting veranderen, dan kun je bij ons terecht voor een passend interieuradvies in Breda. We gaan daarvoor samen om de tafel zitten om jouw wensen en eisen op papier te zetten, waarna wij aan de slag gaan met een plan op maat. Een interieurplan is altijd maatwerk, iedereen heeft immers een andere smaak en bovendien heeft elk huis een andere indeling. Daarom krijg je als je ons voor interieuradvies in Breda inschakelt altijd een advies dat volledig past bij jouw wensen, en matcht met de uitstraling in de de woning. Vaak hebben mensen bijvoorbeeld al een bepaalde vloer liggen, of een specifieke kleur bank. Alle elementen die je wilt houden nemen wij mee in een nieuw plan, waarmee je toch een geheel nieuwe uitstraling krijgt.

Neem contact op 

 

Interieuradvies in Breda voor nieuwbouwwoning

Als je een nieuwbouwwoning hebt gekocht en deze met onze hulp wilt inrichten dan beginnen we echt vanaf nul. Omdat je zelfs de vloer en andere basiselementen zoals keukenkastjes nog uit kan zoeken hebben we veel vrijheid met ons interieuradvies in Breda. Natuurlijk verkopen we zelf in de winkel al veel toffe wooncadeaus waarmee je je huis kunt stylen. Ons stylingadvies is dan ook bedoeld voor mensen die simpelweg zelf niet weten welke items mooi met elkaar combineren of hoe ze hun huis een make-over kunnen geven. Overigens kun je ons ook gerust om advies vragen met betrekking tot de items die we in de winkel verkopen als je ons complete interieuradvies in Breda niet nodig hebt. We denken namelijk graag met je mee als het gaat om je inrichting, en kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te maken uit al het moois dat we verkopen.

Collections

 

Laat je inspireren in onze mooie winkel

In onze winkel vind je een groot assortiment mooie accessoires voor in huis. Bij het inkopen van deze collectie houden we altijd nauwgezet de laatste trends in de gaten, zodat we daarmee altijd de eersten zijn. We streven naar een trendy, doch tijdloos assortiment, waarmee je wat persoonlijkheid aan je inrichting kunt toevoegen. En wil je echt iets unieks voor in huis? Meld je dan aan voor onze creatieve workshops in Breda. We hebben er diverse, waarbij je zelf aan de slag gaat met het maken van toffe items, bijvoorbeeld voor in huis. Kom dus snel eens bij ons langs en laat je inspireren door ons trendy assortiment woonaccessoires, of boek een leuke workshop om zelf iets te maken. 

Neem contact op