Wooncadeau

De mooiste wooncadeaus in Breda

In onze woonwinkel aan de Teteringsedijk verkopen we een groot en trendy assortiment wooncadeaus. Bij het inkopen daarvan houden we altijd nauwgezet de laatste trends in de gaten, waardoor je bij ons altijd de meest originele cadeaus vindt. We willen je in onze winkel echter niet alleen helpen bij het vinden van de mooiste wooncadeaus, maar ook inspireren op het gebied van interieur en inrichting. Ons assortiment is namelijk vergeleken met andere woonwinkels super creatief, en echt bedoeld voor mensen die houden van een persoonlijke en originele inrichting. Bij ons vind je zowel stijlvolle en tijdloze accessoires als toffe items met een knipoog, want een interieur hoeft wat ons betreft niet altijd even serieus te zijn. De grappige Flying Dutchman wandlamp bijvoorbeeld, een super tof ontwerp dat al van veraf de aandacht trekt. 

Neem contact op 

 

 

 

Wooncadeaus met een knipoog

Voor wie op zoek is naar unieke accessoires om zijn huis mee aan te kleden is onze winkel voor wooncadeaus in Breda een waar walhalla. We verkopen toffe items om aan de muur te hangen, zoals borden met een mooie print of mooie lijsten, maar ook fijne kussens en dekens voor op de bank. Velen daarvan zijn met de hand gemaakt, onder andere in Marokko. Daarmee garanderen we dat er maar één exemplaar van is, en dat is nu precies wat we zo leuk vinden aan het selecteren van de mooiste wooncadeaus. De mix van toffe merken met mooie, handgemaakte items uit het buitenland maakt onze collectie even tijdloos als uniek. En doordat je veel van deze items ook in onze webshop kunt kopen hoef je er niet perse helemaal voor naar onze winkel in Breda te komen. 

Collections

 

Webshop met de meest originele wooncadeaus

Je kunt al deze originele woonaccessoires zowel online in onze webshop kopen als in onze winkel in Breda. Deze wooncadeaus online shoppen heeft als grote voordeel dat je er de deur niet voor uit hoeft, maar in onze winkel vind je natuurlijk meer inspiratie voor je inrichting. Bovendien kun je daar ook onze diverse creatieve workshops in Breda volgen, welke achterin de winkel worden gegeven. Deze workshops zijn perfect voor als je een gezellige middag met vriendinnen wilt plannen. Je gaat samen met onze styliste aan de slag met diverse creatieve technieken, en loopt naderhand de deur uit met een uniek, zelfgemaakt item voor in huis. Contacteer ons vooral even voor het huidige aanbod workshops, dan vertellen we je er graag alles over! 

Neem contact op